İçeriğe geç

Bursa Koltuk Yıkama

bursa koltuk yıkama

Bursa Koltuk Yıkama adresinize garip insanlar göndermez.Bizzat kendisi gelir, müşteri ile edebi bir şekilde konuşan, hal ve hareketlerine dikkat eden, kendini iyi ifade edebilen, müşterinin tüm sorunlarını dinleyip sorunlarına çözüm bulmaya çalışan, kafasına göre değil sisteme göre fiyat veren, zor lekelerde kolaya kaçmayıp sonuna kadar uğraşan, randevu saatine tam zamanında giden, en ufak geç kalma durumunda haber verir.Kısacası kendimizi sizin yerinize koyuyor ve neler bekliyorsak size de aynısını hatta daha fazlasını sunmaya çalışıyoruz. 

NEDEN BİZ?

1.Aşamada koltuklar kontrol edilir.Leke ve kir analizi yapılır ona göre deterjan oranı ve su belirlenir.

2.Aşamada ıslatma pompası ile kumaşın tüm bölümlerine deterjan karışımlı su püskürtülür.

3. Araşamada Kir tabakası bağlamış bölümlere buhar makinesi ile buhar işlemi uygulanır ve bu sayede fırçalama yapılırken kirlerin daha kolay çıkması hedeflenir. Bursa koltuk yıkama

4.Araşamada ekstra leke çıkarıcı püskürtülür ve fırçalama makinesi ile kumaş yüzeyi iyice fırçalanır.

5.Aaşamada vakum makinesi ile kumaşın her yerinin yavaşça vakumlanması sağlanır.Bu aşamada süngerin 5-6 cm altı bile vakumlanır. İşlem sonrasında kumaşta ve süngerdeki tüm kirler makine kazanına çekilir.Vakum aparatından gelen suyun rengine göre işlemler tekrarlanabilir.

6. Aşamada son olarak parfümlenerek işlem sonlandırılır.

araç koltuk temizleme

Oto araç koltuğu yani araba koltuğu yıkama işlemleri aşağıdaki işlemler ile gerçekleştiriliyor.

  • Araba koltuğu yıkama işlemi ev koltuklarının yıkanması ile neredeyse birebir aynıdır. (Bursa oto koltuğu yıkama)
  • ilk önce araç koltuklarının kirlilik durumları gözlenir.Bitkisel karışımlı ıslatma cihazı ile oto koltuklarınızın yüzeyi komple ıslatılır.
  • Bu aşamalarda aracın elektronik akşamlarına su sıçramaması için çok dikkat edilir. araba koltuğu yikama
  • Ardında katman bağlamış veya çok kirli olan bölgelere buhar makinesi ile sıcak buhar uygulanır.Bu sayede kirler çok çabuk yumuşar.
  • Ardından fırçalama makinesi ile oto koltuk yüzeyi yavaşça fırçalanır.
  • Sanayi tipi Vakum makinesi ile tüm koltuklar itina ile vakumlanır.Eğer vakumlama aşamasında beyaz su geldiği gözlemlenemez ise işlemler tekrarlanır.
  • Son aşama olarak leke kontrolü yapılır ve eğer sorun gözlemlenemez ise parfümlenerek teslim edilir. oto koltuk yikama firmaları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now ButtonTıkla Ara 0530 817 9016