İçeriğe geç

Stor Perde Yıkama Püf Noktaları

stor perde yıkama firması

Stor ve zebra tarzı stor perde modelleri her zaman kullanışlı olmasından ötürü ilk tercihler arasında yer alan perde modelleridir. Sizler de eğer stor perde kullanımına başlamak istiyor ancak temizliği ve mekanizması hakkında endişe ediyorsanız, bir an önce bu endişelerinizi bırakmanız yerinde olacaktır. Stor perde kullanımı oldukça basittir ve bunun yanı sıra temizliği biraz zor olabilir. Storlarınızı yıkama işlemlerine tabii tutarak stor perdelerinizi ilk günkü kadar temiz bir hale getiriyoruz. Dışarıdan gelen tozlar ve kirleri kalorifer peteklerinden yükselen ısı ve daha pek çok nedenden ötürü stor perdeler çok çabuk kirlenebilir ancak temizlenmesi de en az o kadar çabuktur.

Stor Perde Temizliğinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bahsedildiği üzere stor perde temizliği oldukça zor işlemlerdir. Ancak zamanla çok daha kirli bir hal aldığında, uzman kişilerce stor yerinden sökülmeli geniş bir parkurda yıkama işlemi yapılmalıdır. En önemli dikkat edilecek husus, perdenin mekanizmasından zararsızca sökülmesidir. Sökülen perde rulo halde paketlenir ve uzman firma tarafından yıkama işlemi yapılır. Bir diğer dikkat edilecek husus da firmanın garanti vermesidir.

Stor Perde Yıkamanın Püf Noktaları

Stor perde yıkama modelleri çeşitliliği ile öne çıkmaktadır. Katlamalı, rulo, zebra ve daha bir çok model. Bu storların yıkama esnasında bir kaç püf noktası vardır ki çok önemlidir: Storlar için özel şampuan kullanımı, yıkama fırçalarının yumşak olması ve en önemlisi, yıkayan personelin tecrübeli olması. Ancak buna rağmen elde yıkanan stor perde modellerinizin bozulacağına, leke ve kirlerinin çıkmayacağına ya da daha farklı sorunların ortaya çıkacağına inanıyorsanız, bu endişelerinizden sizleri kurtarıyoruz. Alanında en uzman hale gelmiş olan kadromuz sayesinde tüm stor perde modellerinizi özel ekipmanlar, özel malzemeler kullanarak yıkıyoruz. Bu hizmeti bizden güvenle alabilirsiniz. BURSA STOR PERDE YIKAMA.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tıkla Ara 0530 817 9016